Notulen 05-02-2024

Notulen Dorpsraad februari 2024

Locatie; Dorpshuis
Tijd:     20.00u

Opening;

Mededelingen;

Notulen vorige overleg; Goedgekeurd.

Actielijst;

Ingekomen stukken;

  • Mail van uitbreiding defensie over natuurgebieden Gemeente Schagen heeft een concept zienswijze die wij hebben doorgenomen. Wij staan hierachter.

 

Agenda; We hebben geen aanmeldingen voor mensen die aansluiten vandaag.

Data overleggen veranderen i.v.m. andere bezigheden op de woensdagavond. We plannen voor nu drie komende overleggen Doordat we regelmatig moeten schuiven, plannen we niet meer een jaar vooruit. De aankomende overleggen plannen we op:

  • 18 maart
  • 22 april
  • 3 juni

Allen om 20.00u in het dorpshuis. Sprekers zijn welkom om aan te sluiten. Graag van te voren aanmelden via de site www.dorpsraadsintbrug.nl Van 20.00 tot 20.45u zullen wij de tijd nemen voor mensen die een onderwerp willen inbrengen. Daarna willen wij graag verder met onze eigen agendapunten.

We hebben een offerte binnen gekregen voor kerstverlichting. Deze vinden wij erg duur. We gaan nog twee andere bedrijven benaderen om te kijken wat zij kunnen bieden. We willen graag de stolpbrug, de brug over de Grote Sloot en de brug in de Ruigeweg voorzien van verlichting. Ook is het misschien leuk om bogen over de Grote Sloot te hebben met verlichting tijdens de donkere dagen. Ook die optie wordt bekeken.

W.V.T.T.K.;

Rondvraag; Er is een vraag gekomen  aan Johhan, of het bankje bij de brug (Grote Sloot) een naambordje mag krijgen. Diegene wordt verwezen naar de gemeente Schagen, gebied coördinator

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven