Korte notulen – 17 augustus 2022

Verslag bijeenkomst dorpsraad 17-08-2022

Vanavond hebben we bezoek gehad van Maaike. Zij is lid van de partij JESS.

 

JESS geeft aan zo nu en dan te willen aansluiten bij de overleggen van de Dorpsraad, zodat de partij weet wat er speelt binnen onze dorpen.

Maaike geeft aan dat zij tijdens deze avonden geen toezeggingen kan doen, maar mogelijk wel kan meedenken en “balletjes kan opgooien” tijdens partij bijeenkomsten.

 

Wij als dorpsraad vragen ons af hoe we kunnen aansluiten bij raadsvergaderingen. Wij krijgen te horen dat we (bijna) altijd kunnen binnenlopen.

Ook kunnen we ons laten uitnodigen door de fractie, voor formuleren, ter voorbereiding op de raadsvergadering.

 

Als we alle  fracties willen aanschrijven kan dit via;

griffie@schagen.nl

 

Carla en Colinda zijn bij de dorpsraad van Burgerbrug geweest. Die hebben het plan opgevat om een extra loopbrug over de Grote Sloot te laten realiseren. Initiatiefnemer is geitenboerderij ’t Roode Hart. Ook zorgboerderij Croon en Bergh, ziet dit plan zitten. ’t Roode Hart wil een investering doen voor deze loopbrug. Zo ontstaat er een extra mogelijkheid om op de Grote Sloot een oversteek te maken. De voorwaarde is dan wel dat het een brede overgang wordt, die geschikt is voor minder validen. Burgerbrug schrijft de gemeente Schagen aan en informeert ons verder.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven