Verslag vergadering 25-01-2023

Margreet Zonneveld sluit aan.

Vragenlijst doorgenomen van Noorrdkop Centraal. De antwoorden zullen bij de gemeente terecht komen. Voor alle drie de dorpen hebben we een specifieke vraag gesteld.

Dorpsraad Burgerbrug vraagt ons bij te staan in hun vraag naar stoplichten bij de oversteek langs het kanaal, bij de provincie. Dit willen wij zeker doen, zo kunnen we mogelijk voor beide dorpen stoplichten realiseren.

Carla is bij de informatie bijeenkomst voor de zonnepanelen velden. Er zijn maar weinig plekken die echt in de picture staan binnen onze dorpen. Wel dat grote gebieden mogen. Er is een nieuwsbrief- Carla vraagt of wij op de maillijst kunnen komen. Samen.Schagen.nl is het participatie platform van Schagen. Daar kun je je registreren en wordt je geïnformeerd.

Trafostation: Geen spiegels. Er komt een plato houten station. Wel wat bomen en beplanting, maar niet teveel. 8 februari mogelijk een inloop avond om het nieuwe ontwerp te bekijken. Iedereen voelt zich gehoord en gezien. Er is echt geluisterd naar de mensen die zich aangemeld hadden.

Jonneke heeft een stukje geschreven voor de dorpkrant.

Jonneke; Ideeën bedenken, wat kunnen we doen om ons bekender te maken? Inloopavond organiseren? Midzomeravond organiseren? Verlichting? Carla vraagt na bij dorpsraad Burgerbrug, die weten precies wat er moet gebeuren.

14 maart ipv 15 maart dorpsraadoverleg.

Vraag aan Margreet: Gaat de Gemeente Schagen iets doen aan de verhoogde kankercijfers in de kustgemeentes? Bijvoorbeeld qua informatie. Margreet weet dat niet. Gaat infomeren.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven